Workshops 2018

We leven in een tijd waarin een op de vijf Nederlanders te maken krijgt met een depressie in zijn of haar leven. Anno 2018 hebben we onder andere te maken met heel veel prikkels waar onze gedachten naar uit gaan… Veel van deze gedachten zijn vaak negatief. Neem bijvoorbeeld een ouder: "Mijn dochter wordt snel boos. Ik word er zo moe van en ga de strijd niet eens meer aan. Hoe krijg ik de touwtjes weer in handen?" of zelf: "Ik ben niet goed genoeg", "wat zullen ze wel van me denken". 

Zelf-ver-standig biedt inmiddels al ruim 3 jaar ACT therapie aan. Acceptatie & Commitment Therapie (ACT) is een vrij nieuwe en succesvolle therapievorm voor zowel kinderen, jongeren, volwassenen en opvoeders/ouders. ACT heeft als doel om je flexibiliteit te vergroten: Verander wat te veranderen is, leer te accepteren wat je niet kunt veranderen en leef voor wat voor jou belangrijk is. 

Wil je hier meer over weten? Op woensdag 18 april om 20:00 organiseert Zelf-ver-standig een Gratis informatieavond over ACT-Therapie (Bredevoortsestraatweg 12 Aalten).

De afgelopen jaren heb ik ACTief Opvoeden workshops georganiseerd en dit heb ik zelf als zeer bijzonder ervaren. ACT geeft veel handvatten voor jezelf, maar ook in de opvoeding. 
.
Voorkom dat je de boot mist en kom naar deze informatie avond. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Zien we jou of jullie op woensdag 18 april om 20:00 in Aalten?

Contactinformatie
  • Zelf-Ver-Standig
  • Bredevoortsestraatweg 12
  • 7121 BH Aalten
  • 06 128 38 219
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • KvK nr: 53305566
  • BTW nr: 850.831301.B01
Volg ons: