Ruimte huren aan
Polstraat 1a

Onze veelzijdige ruimte, perfect voor een breed scala aan activiteiten, staat open voor verhuur. Of u nu een presentatie, workshop, lezing, of cursus wilt organiseren, wij bieden een stimulerende en ondersteunende omgeving die uw evenement naar een hoger niveau tilt.

Veelzijdigheid voor elk evenement

Ons centrum is speciaal ontworpen om aan te sluiten bij diverse behoeften:

Presentaties: Creëer impact met onze presentatiemiddelen.
Workshops: Interactieve ruimte voor creatieve en leerzame sessies.
Lezingen: Comfortabele setting voor inspirerende gesprekken.
Cursussen: Ideale leeromgeving voor zowel korte als langdurige cursussen.

Met ruimte voor meer dan 20 deelnemers, is Centrum ACTerhoek de perfecte keuze voor zowel intieme bijeenkomsten als grotere groepen. U kunt onze ruimte per dagdeel of avond huren, flexibel afgestemd op uw schema.

All-Inclusive gemak

Wij geloven in het bieden van een zorgeloze ervaring. Daarom is onze ruimteverhuur all-inclusive, inclusief:

Comfortabele Tafels en Stoelen: Voor optimale betrokkenheid en comfort.
Onbeperkt Koffie en Thee: Houd uw gasten verfrist en gefocust.
Scherm voor Presentaties: Deel uw ideeën met heldere visuele ondersteuning.
Microfoon: Zorg dat uw stem overal in de ruimte gehoord wordt.

Ontdek de Mogelijkheden bij Centrum ACTerhoek
Uw zoektocht naar de perfecte ruimte voor uw volgende evenement eindigt hier. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw ruimte vandaag nog te reserveren bij Centrum ACTerhoek. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en bij te dragen aan uw succesvolle evenement.

Vertrouwelijke spreekruimte: privacy en rust voor gevoelige gesprekken

Naast onze veelzijdige evenementenruimtes, biedt Centrum ACTerhoek een speciaal ingerichte spreekruimte, ideaal voor vertrouwelijke gesprekken en sessies. Deze ruimte is volledig geluidsdicht, waardoor een veilige en beschermde omgeving ontstaat waar privacy voorop staat. Het is de perfecte keuze voor een-op-een gesprekken, coaching sessies, of elke situatie waar discretie en rust essentieel zijn. In deze spreekruimte kunt u ongestoord communiceren, wetende dat uw gesprekken volledig privé en vertrouwelijk blijven. De serene en kalme inrichting zorgt bovendien voor een omgeving die zowel comfortabel als professioneel is, ideaal voor het bevorderen van open en eerlijke communicatie.

Scroll naar boven