HKZ Certificaat

Zelf-ver-standig is HKZ gecertificeerd

Wat is het HKZ-schema Kleine Organisaties? Zoals de naam al aangeeft is het HKZ-certificatieschema Kleine Organisaties een certificatieschema speciaal bedoeld voor kleine organisaties. Oftewel: organisaties waarbij er geen managementlaag tussen werkvloer en(top)management of directie is. Het schema houdt rekening met de omvang van de organisaties en laat zaken weg die voor kleine organisaties onnodig zijn.

Met behulp van het certificatieschema meet Zelf-ver-standig zich als kleine organisatie met de eisen die gesteld worden in de jeugdzorg. Alle onderwerpen waarmee wij als kleine organisatie te maken hebben komen in het certificatieschema aan bod: van veiligheid en cliëntervaringen tot het verbeteren van zorg en werkwijze. Met behulp van de Plan-Do-Check-Act- werkwijze (PDCA) wordt beoordeeld of we moeten bijsturen om zaken te verbeteren.

Het HKZ-certificatieschema is goedgekeurd door de Raad voor Accreditatie, onafhankelijk toezichthouder opkeurmerken. Certificatie is mogelijk voor iedereen, mits een organisatie voldoet aan de eisen (reikwijdte) van het audit schema. Jaarlijks zal Zelf-ver-stanidg geaudit worden op het kwaliteitsschema. 


Het HKZ Certificaat is voor ons de perfecte spiegel om mensen nog beter te helpen in 'Problemen Zelf verstandig op te lossen'.

Contactinformatie
  • Zelf-Ver-Standig
  • Polstraat 1a
  • 7121 DH Aalten
  • 06 128 38 219
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • KvK nr: 53305566
Volg ons: