Stappen ter voorkoming van verspreiding van het corona virus.

Momenteel staan we met zijn allen voor de uitdaging om het corona virus zo min mogelijk te verspreiden.

Bij Zelf-ver-standig is er ‘live’ contact met cliënten, vaak in een kleine setting: in een gesprek aan tafel. Je mag er op vertrouwen dat we er alles aan doen om verspreiding van het virus te voorkomen door aan de Polstraat de hygiëne goed na te leven en als medewerkers zullen we de richtlijnen van het RIVM volgen.

Graag willen we met u de volgende afspraken maken (met de kennis van 15 maart 2020):

 1. Blijf thuis bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Mijd dan sociaal contact. In alle gevallen vanaf nu: neem voor de afspraak telefonisch contact met ons op dit te checken.
 2. Alle bezoeken aan huis en op school worden gecanceld tot en met 6 april 2020. De betreffende medewerker neemt hierover telefonisch contact met je op.
 3. De afspraken aan de Polstraat gaan nu nog wel door, met inachtneming van de adviezen van het RIVM.
 4. Indien twijfel ‘Safety first’! (voor ieders gezondheid en de mensen in onze omgeving): We spreken een Skype of videocontact met je af op het tijdstip waarop de afspraak in de agenda staat.
 5. We respecteren het als je besluit om de afspraak te cancelen als je hier een beter gevoel bij hebt. We kunnen altijd bellen/appen of Skype contact hebben.
 6. Alleen gezamenlijk kunnen we ons best doen om het virus een halt (of vertraging) toe te roepen. Probeer om naar elkaar om te zien in deze onzekere tijden!

Hartelijke groet, mede namens de medewerkers, Marianne Kleinhesselink-Koskamp

Contactinformatie
 • Zelf-Ver-Standig
 • Polstraat 1a
 • 7121 DH Aalten
 • 06 128 38 219
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • KvK nr: 53305566
 • BTW nr: 850.831301.B01
Volg ons: